zondag 5 december 2010

Sint en Piet op school...

Donderdag 2 december was de grote dag...kinderfeest!
Sinterklaas en Zwarte Piet kwamen naar onze school.

We waren heel erg benieuwd of Zwarte Piet wat aan zijn conditie had gewerkt??? De filmpjes (van onze oefeningen) had onze directeur alvast naar hem opgestuurd.

We verzamelden allemaal in de gymzaal. Eenmaal alle kinderen binnen waren, mochten alle ouders en grootouders de gaatjes opvullen. Veel plaats was er niet over.

Onder zangbegeleiding van meester Jan, animatie van meester Benoït en muzikale begeleiding van onze directeur en juf Deborah zongen we allemaal samen sinterklaasliedjes.

De directeur kreeg telefoon van Sinterklaas die vertelde dat ze op school waren aangekomen. Wat waren we blij!

Sinterklaas en Zwarte Piet kwamen op de muzikale klanken van 'Zie ginds komt...' de gymzaal binnen. Ze verwelkomden alle kinderen en ook de ouders.

En dan...het moment...zou Zwarte Piet wat fitter geworden zijn?? Hij moest enkele testen doen. Met de applausmeter konden we zien of hij geslaagd was.

En ja hoor, hij slaagde in alle testen!!!

Hij was terug fit geworden...hij kon aan de tocht in de klassen beginnen. Joepie!!!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

het was super dik in orde :)
en die piet was er één uit de duizend, lol
Caramba.....
mvg de ouders van maïlie

juf rita zei

Zwarte piet die was echt in vorm hé, wat hij zo allemaal kan na vééééééééééééééél oefenen... Gelukkig vonden ze de weg naar school met zoveel sneeuw... Vele groetjes aan de lieve sint en aan de sloeberpiet... daag, tot weldra es